Pandèmia, fred, mancances…

Tot arriba plegat, quan el dia és més curt i la fosca massa llarga. Maleïda Pandèmia que no te ganes de fugir, hauríem de foragitar-la a la valenta…. Tants savis que tenim però, cap sap com guanyar-li el pols… Si us plau, enginyeu vos les com sigui però fem-la fora, estem farts de confinament.

Tenim d’espavilar-nos, trobar dèries oblidades i recuperar-les amb il-lusió. Els dies son massa curts, la fosca al menys a mi m’ofega. Poca tarda per anar a caminar i contemplar la Natura i els seus colors de colors exhuberants es fa fosc molt aviat. vet aqui dues fotos Dues fotos fetes el mateix dia 20 desembre.

Trist saber que ahir en un pis de Granollers -un 8e- el foc va fer estralls i va trencar una familia. No se si han aclarit com va ser però segur que alguna estufa o llar de foc va ser ne responsable. Les persones grans a vegades no tenim prou clar que hi ha coses que no hem de fer, perquè no estan al nostre abast. Intentem fer bondat i no deixar que la il.lusió de quelcom nou, ens porti pel camí que no toca.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: