Biomassa? Millor evitar-la i també els promotors

Interessant trobada sobre els riscs què comporta una caldera de biomassa per la salut ambiental i que arriba a les persones. Ens vam reunir a peu dret -tot estava tancat- rera la Sala Municipal amb l’arquitecte Josep Ma Carreras i amb el representant de l’Associació de persones afectades per productes químics Santi Cutura. Vam valorar les conseqüències per la salut i les falses veritats i mentides en el marc equívoc dels que ens volen vendre la promoció de les calderes defensant que està ben controlat. Els assistents tenim clar que els efectes nocius contra la salut son patents-latents. Com ho concreten?

Ho concreten amb 5 punts: Manteniment amb revisions setmanals no mensuals. Control de la contaminació atmosfèrica. Perjudica la salut. Genera productes tòxics òxid de nitrògen i àcid clorídric. No fan esment dels gasos contaminants.

Manteniment? Riscs més alts que les calderes convencionals i no està regulat. Característiques segons calderes i tipus de fusta pels seus residus-filtre.

Gestió de la caldera no només a través dels serveis de l’ajuntament, cal empresa especialitzada, no contractada per l’administració que li dirà què fer, què dir, com actuar. Més de 10 productes surten de la crema de la fusta, superior a les de gas natural i fuel. És imprescindible fer revisions setmanals –

Justament està ubicada ran de la Biblioteca Municipal, del El Casal d’avis, tots espais municipals

La caldera genera increment de gasos d’efecte hivernacle. Cremar? No és la solució. La Diputació hi està implicada. Quin fàstic, cal esbrinar qui son, els que atempten contra la salut de la ciutadania.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: