Voler és poder…

Desitjar les coses senzilles, l’amistat i amor de parents i amics és, per alguns, la màxima il-lusió que ens acompanya en aquest món embogit que ens ha tocat viure i que alguns han dibuixat i molts han-hem acatat. Els que tenim certa edat recordem temps passats, que malgrat que amb major migradesa, tothom era més feliç que avui, amb més possibilitats. La cobdicia enverina ments i cors. Foragitem-la!

Caldria que fessim cas d’allò que ens dicta el cor, no el què dicta la societat d’avui, abocada només al consum, amb carència de valors, on els drets i deures s’han desmadrat. Instem a viure de forma senzilla sense atzagaiades, no per fer veure allò que no sents, allò que no tens ni necessites però… la societat ho dicta i has d’acatar normatives malgrat vaginn contra el be comú.

Tinc clar que cal obviar-les i, intentar fer el teu camí, malgrat vagis contra corrent. Segur que podem, si volem!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: