Voler és poder…

Desitjar les coses senzilles, l’amistat i amor de parents i amics és, per alguns, la màxima il-lusió que ens acompanya en aquest món embogit que ens ha tocat viure i que alguns han dibuixat i molts han-hem acatat. Els que tenim certa edat recordem temps passats, que malgrat que amb major migradesa, tothom era més feliç que avui, amb més possibilitats. La cobdicia enverina ments i cors. Foragitem-la!

Caldria que fessim cas d’allò que ens dicta el cor, no el què dicta la societat d’avui, abocada només al consum, amb carència de valors, on els drets i deures s’han desmadrat. Instem a viure de forma senzilla sense atzagaiades, no per fer veure allò que no sents, allò que no tens ni necessites però… la societat ho dicta i has d’acatar normatives malgrat vaginn contra el be comú.

Tinc clar que cal obviar-les i, intentar fer el teu camí, malgrat vagis contra corrent. Segur que podem, si volem!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: