Avui, 28 de novembre ha arribat el fred

Avui ha fet un dia net i clar, ventós i fred. Si fos possible, m’he n’aniria a cercar la calor, la llum, no importa on. Em costa sortir al carrer per abrigada que vagi. Serà que em falta algún requisit que no compleixo? M’agradaria que, si algú el coneix, m’ho faci saber.

Sort dels amics que sempre ens acompanyen. avui ens han acompanyat. Llarga tertúlia amb temes d’actualitat i de records compartits.

Sovint em demano per què a la TV no ofereix temes interessants d’actualitat, i pel-lícules de les que formen part de l’història del cine? Ens ajudarien a fer agradables les vesprades quan, per les raons que siguin, com les d’ara amb pandèmia, no podem sortir.

Des d’aqui el meu clam: Que es projectin a la TV aquelles cintes que formen part de la història del cinema, Us ho agraïrem, no les bajanades que ens fan apagar la televisió. Gràcies!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: