Costa llegir la premsa…

Sovint amb el titulars en tens prou per endevinar si cal o no llegir les notícies. Es diria que no hi ha res agradable a comentar i a fomentar l’alegria a tothom no, la por. Prou n’hi ha del quefer diari. Jo penso que estar prop d’amics, passejar-caminar, mirar el cel, la lluna quan s’apropa, remenar una mica si tens algunes «torretes» amb flors, regar-les i treure l es hi les herbes, és un bon exercici. Cada dia son diferents.

Caminar -al menys a mi-, m’ajuda a desfer-me de cabòries i aquells malpensaments que sovint ens atordeixen i amoïnen. El temps suau impropi de l’època que vivim, ens ajuda a fer més activitats del compte, de manera especial avui, 10 de febrer de 2022 que passarà a la Història: quan diuen que podem prescindir de les mascaretes. Jo, de totes maneres, en llocs tancats les seguiré utilitzant.

Amics de la premsa, feu-nos el favor de ser positius. Procureu ajudar per tal que tohom sigui una mica més optimista, en els moments que vivim. La primavera s’ha avantçat. Confiem que no ens enganyi!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: