Dret a la informació i llibertat de premsa.

Recomanacions del Sindicat de la Imatge- Upifc i els Mossos d’Esquadra per a treballar a la via pública mentre durin les restriccions de mobilitat.


Per poder exercir el dret a la informació i a la llibertat de premsa dels fotoperiodistes durant l’estat d’alarma i el confinament nocturn amb totes les garanties, el Sindicat de la Imatge- Upifc i els Mossos d’Esquadre recorden que és obligatori durant les hores del confinament nocturn i els dies de confinament municipal, portar una declaració autoresponsable (que s’ha de renovar a cada sortida) juntament amb el carnet de premsa del Sindicat de la Imatge-Upifc vigent. També es recomana l’ús del Braçal de premsa per facilitar la identificació visual. Les autoritats garantiran el dret a la informació tot i que podran demanar l’acreditació i el certificat de declaració responsable que en el context actual són elements necessaris per poder desenvolupar la feina amb seguretat i garanties.Tanmateix es recorda que l’UPIFC Sí que emet les identificacions visuals pels seus associats i associades a les que s’hi ha d’adjuntar el respectiu carnet.En cas de possibles incidències sempre que siguin de caràcter urgent, es pot contactar amb l’Àrea de Comunicació dels Mossos d’Esquadra als telèfons  675788352, 675787939 i 695561424 (tardes) i 695561418 (caps de setmana ) o bé el Sindicat de la Imatge-UPIFC sindicatdelaimatge@gmail.com i 681194768.
Per qualsevol altra consulta que no sigui urgent es pot enviar un correu a comunicacio.mossos@gencat.cat. Àrea de Comunicació


Barcelona, 11 de novembre de 2020

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: