Persisteix la pandèmia

La vida s’ha aturat per la força de la Covid 19. Fins quan? Volem refer les nostres vides, recuperar amics, parents, petits i grans. La por fa estralls. Ens ens atordeix, de manera especial als més grans.

Aquesta tarda he anat a Granollers a la inauguració d’una Exposició de fotografies de Kasia Derwinska, a El Mirallet. El títol ho diu tot: Construyendo el puente entre lo visible y lo invisible. Jo la definiria entre el que veus i el què et fan imaginar. Vull repetir la visita, segur que hi descobriré més coses. No us la perdeu.

Tenim pressa de recuperar els amics, retrobaments frenats per la maleïda por, el pitjor verí que frena la nostra vida. Per qui? Que cadascú li posi nom. Jo dic farmacèutiques, beneficiàries de tant trista malestruga. També qui son els amos de les patents de les mascaretes… negoci rodó.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: