La por a Ucraïna…

La por de la guerra és tal, que un milió d’ucraïnesos han deixat les seves cases en una setmana d’invasió rusa, han sortit del país i s’han convertit, de la nit al dia, pràcticament amb el posat, en refugiats. La xifra facilitada per l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) posa de manifest que ha sortit molta gent del país en molt poc temps, i s’ha convertit aquest moviment de població en el més important des de la Segona Guerra Mundial.

«En només set dies hem sigut testimonis de l’èxode d’un milió de refugiats d’Ucraïna als països veïns», ha assegurat en el seu compte de Twitter l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats, Filippo Grandi. L’expert en migracions assegura no haver vist, en el transcurs de la seva experiència de 40 anys, un èxode tan ràpid en un període de temps tan breu.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: